lørdag den 22. januar 2011

Ting der allerede er sket

Ja, som jeg lovede vil jeg fortælle lidt om min Thanksgiving, jul og nytår. Det er blevet lidt senere end jeg egentligt havde forestillet mig, og jeg vil nok ikke skrive så meget i detajler. Jeg føler lidt jeg bliver nødt til at følge med nutiden.

Til thanksgiving tog jeg med Ros og Jim til Arizona. Deres søn, Justin, ham med brylluppet, bor dernede, og det samme gør hans - nu - kone. Det var rigtig hyggeligt. Vi boede hos Jims forældre, de sødeste ældre mennesker. De var meget gæstfri og venlige. Ollie, Jims stedfar, minder mig meget om en gammel cowboy eller guldgraver. Han har en cowboyhat, stølver, stor firhjulstrækker (et must-have for en rigtig cowboy!) og så spiller han mundharmonika. Jims mor er en utrolig sød dame med et godt udseende taget hendes alder i betragtning.
Selve thanksgiving forløb således: Vi kørte op til Annas(bruden) forældre i Flagstaff, en by placeret 2400 meter oppe. Det er så højt oppe at det endda påvirker madlavningen! Vi hejkede for en time eller to, lidt længere oppe på bjerget i forsøg på at komme op til et lille vandfald (uden held for mit vedkommende). Senere spiste vi middag, et måltid bestående af kalkun, kartoffelmos, sødekartofler bagt i skumfiduser, squashsuppe, majsbrød, græskartærte og meget mere. Efter middagen spillede vi spil, måske nærmere lege. Der var én kaldet telephone pictionary og én kaldet tabu. Begge spil var utrolig sjove og endte ud i latter. Jeg glæder mig til at spille det i Danmark.
Black friday, dagen efter thanksgiving (den største shoppingdag i USA) var vi på Grand Canyon. Det var meget storslået, selvom jeg næsten vil sige at Sedona med sit røde jord og bjerge var endnu smukkere.

Jul: Da jeg endelig fik fri var det meget tiltrængt, for der havde været tests de sidste par dage. Heldigvis havde vi ikke semester eksamenerne efter ferien, hvilket ville havde lavet den om til et studeringsmareridt. Jeg vil sige at jeg klarede mig ret godt.

Fortsættes!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar